Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi történhetett, miért nem...

Mi történhetett, miért nem mer hazajönni?

Figyelt kérdés

Van egy 4 éves kanmacskám ( még ivaros ).Több hónapja nem jár haza egyedül. Az első rátalálásakor alig ismert meg. Az utcában van egy másik kanmacska aki hajtsa. Nem mer hazajönni.. De nem mindig találom ott ahol szokott lenni, így lefogy. Ha hazahozom és megetetem, frusztrált és menni akar ki a házból miután evett. Lehetséges, hogy a másik kandúr kergette el, és ezért nem jön haza..? Vagy bánthatták?

Ui.: a napokban ismét megetettem és kint a szabadban ugyan olyan volt mint régen.( csak mert memória zavarra is gondoltunk.. )

Ivartalanítani akarom, de ahhoz még fel kellene hízlalnom.

2020. jún. 26. 11:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
10: 2 hónapos kora óta csinálta ezt. Akkor már csak nem volt ivarérett :D tényleg szó szerint hónapokig kínlódtunk vele bent.
2020. jún. 26. 14:23
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Hacsak nem extrém sovány, az ivartalanítást ki fogja bírni, kandúrnál nem olyan nagy beavatkozás, mint nősténynél. Nekem is volt olyan cicám, akit a szomszéd elfelejtett magával vinni, mikor elköltözött, akkor volt kB. 2 éves, csavargós kandúr, akit a szomszéd tejbe áztatott kenyérrel etetett addig is, azaz nem volt jó állapotban. Ivartalanítás után teljesen abbahagyta a csavargást, nem tűnt el napokra, de a lakásban max. pár órát bírt ki. Nem verekedett többet más macskákkal, elvolt magában.
2020. jún. 26. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!