Hány hetes kortól lehet megmondani a cicák nemét?
Figyelt kérdés
Most kb másfél hónaposak a cicáim de még nem nagyon tudom megállapítani, lehet csak én vagyok béna😅2020. jún. 24. 08:00
1/20 anonim válasza:
Kb. 3 hónapos kortól.
nagyon kis korban elég nehéz,amíg lenem szálltak a heréi.
Ha megfogsz egyszerre kettőt,és összehasonlítod:két pont van egymás mellett fiú,ha felkiáltó jelre hasonlít, lány.
Tehát ha a lába között kicsit nagyobb dolgot találsz,kisfiú.A lányoké,meg iciri-piciri.
2/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:))
Nézegettem már képeket, de valahogy az enyémek mind ugyanolyanok😂
2020. jún. 24. 08:09
3/20 anonim válasza:
Szívesen :)
Ha megpróbálsz képet küldeni, lehet, hogy együtt rájövünk melyik milyen nemű.
4/20 anonim válasza:
Gyakorlatilag napos korban is meg lehet, de ahogy az előző kommentelő is mondta, igen nehéz és tapasztalatot igényel. Az a biztos pont ha már leszálltak a herék.
5/20 anonim válasza:
Az en utcan talalt kb ket honap koruli macskamat lanynak itelte az allatorvos. Aztan fiu lett. 2020 van, tudod, majd o eldonti.
6/20 anonim válasza:
Akkor lehet mind fiú vagy mind lány, azért mind ugyanolyan:)
Küldj képet a hátsójukról, segítünk:)
7/20 anonim válasza:
Ha három színű, akkor általában lány, de vannak kivételek is.
8/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindnekinek😊!
Este felé töltök fel képet, hátha többre megyünk😅
2020. jún. 24. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!