Árt a cicáimnak ha kicsukom őket a szobából éjszakára?
Olyan munkám van, ahol nagyon fontos, hogy tiszta legyen a fejem és úgy nem tudok aludni ha attól kell felni, hogy mikor kezdenek el randalírozni éjszaka.
Egyébként megvan mindenük, boldog cicák.
Csak sajnálom őket, az egyik úgy nézte a szoba ajtót ahogy becsuktam előtte :(
Nemrudom ,hogy mekkora macsekok ,sem azt ,hogy mikot kelsz ,vagypedig mikor fekszel ,de ha alvás elött jól kifárasztod őket ,akkor tuti végig fogják aludni az egész éjszakát :)
És honnan veszed azt ,hogy rosszalkodni fognak ? (Ha már tapasztaltad ,hogy ezt csinálják ,akkor megértem ,de ha nem ,akkor teszteld le és figyeld meg ,hogy hagynak e aludni)
Amúgy meg ha kizárod őket a hálószobából ,akkor meg benne van a pakliban ,hogy végig nyávogják az estét azért ,mert ők nemtudnak bemenni és várják/jelzik ,hogy enged be őket.
Elhiszem ,hogy sajnálod őket ,de nyugi ,ők nem lesznek rád mérgesek (maximum 1 napra "besértődnek"
),viszont utánna megfogják majd szokni ,hogy este nem mehetnek be a hálószobába.
Szerintem amúgy az a leghatásosabb módszer ,ha kifárasztod őket.
Mindenesetre sok sikert kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!