Nem baj ha a kiscica sokat eszik?
Szépen fejlődik, de sokkal többet eszik, mint ami a dobozra rá van írva.
Nem férges.
Kb 3 hónapos lehet
Benti cica
Whiskast kap a legtöbbet, de adtam már neki purinat, premieret is.
Tápból premiere van neki kirakva, abból nem eszik sokat
A Whiskas nem igazán jó, kb semmi hústartalma és tápértéke nincsen.
A Purina meg a Premiere nem rossz.
A macska ragadozó. Nagyon sokat tud enni, ha van mit. Ki tudja tágítani a gyomrát iszonyatosan nagyra, mivel a természetben van, hogy hetekig nem jut táplálékhoz, amikor van, akkor eszik sokat. No a mostani macskákból ennyi maradt meg. Nem vadásznak, nem várnak heteket a zsákmányra, de zaba az van a gazditól, amennyit csak tud.
Persze a macskák között is vannak eltérő tulajdonságú macsekok. Van amelyik lelkisebb és jobban bújik nem annyira kaja orientált. De ez a ritkább. Inkább kaja orientáltak és vagy bújik vagy nem. Nekem olyan sokféle cicám volt már. De kaja nélkül is sokat kibírnak, mert voltam Izraelbe ott senki nem ad a macskáknak semmit és szaporodnak, tele vannak kóbor macskákkal. Pluszba ha nem kap mondjuk otthon semmit, akkor is okosak az ösztöneik miatt elmennek vadászni, vagy átszalad a szomszédba. Okosak ők! Nagyon is! És peszre szeretni valók is!
A kiscica az ilyen... Annyit eszik, amennyit adsz neki. Azért nem kell mérlegen kiméregetni, hogy annyi legyen, amennyi a dobozon van, de figyelj, hogy ne hízzon meg nagyon.
Egyébként a whiskas nem a legjobb táp, függőséget okoz. Olyan, mint az embereknél a cukor vagy az ízfokozós kaják, nem lehet abbahagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!