A kiscica mitől pisilhet be a fekhelyére?
Adott egy 9 - 10 hetes kiscica, aki alomra van szokatva. Amikor kint vagyok vele, akkor látom hogy rendesen az alomba végzi a kis- és nagy dolgait, viszont reggelre (A kiscica a konyhában van elhelyezve, addig amíg picit nagyobb nem lesz) mindig észreveszem, hogy a fekhelyeként funkcionáló dobozban lévő póló vizes.
Megszagoltam, de nem volt neki az a tipikus büdös macskavizelet illata, így nem tudom eldönteni, hogy a mancsával / pofijával hordja be a vizet az itatójából, vagy bepisilne-e.
Egyébként elég nagy folt szokott lenni utána, ezért gyanakszom arra, hogy éjszaka odapisilne.
Ivartalanított?
Ha nem akkor lehet jelöl,csak még nincs olyan büdös szaga.
Ha igen akkor sok minden lehet. (Persze egyébként is)Lehet,hogy fél,lehetnek vizelet visszatartási problémái. Ha nem múlt el azota,akkor talán a következő oltás alkalmával egy állatorvost is érdemes megkérdezni. Biztos ami biztos. Azért remélem már megoldodott XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!