Új cicaházba beszoktatási praktikák?
Kijárós, most a melegben főleg kintkószáló cicánk eddig egy bélelt kartondobozban aludt, de most vettem neki használtan ugyancsak szigetelt faházat.
Egyenlőre ugyan azzal a a módszerrel akarom megbarátkoztatni,mint a kartonnal, vagyis finom falatokkal becsalogatom és a már megszokott takaróit,rongyocskáit is átettem. Természetesen fertőtlenítős vízzel korábban kívül-belül átmostam.
Bemegy, de így egy kicsit lassú a folyamat :D Feliway szpré használhat? A macskamentát letojja nagy ívben XD Elég drága ez a hormonos cucc, nem akarok feleslegesen kiadni. Vagy más márka esetleg?
További tippeket is szívesen fogadok :)
A rongyait kimostad?
Ha igen, akkor azt nem kellett volna, amíg meg nem szokja a helyet.
Ha nem mostad ki akkor meg majd bemegy ha akar, most meleg van, amíg nem fázik nem valószínű, hogy be fog menni.
A hipó, citromos flórasept/domestos szagát imádja a macskám, így az enyém tuti befeküdne! :D Jól csinálod, hogy mutogatod neki, a cuccait ha beteszed már érti, hogy az az övé! Esetleg, ha elheveredik valahol, akkor óvatosan betenném.
A Feliway az idegen cicákat is odavonzza és tök felesleges ennyit költeni!
Nem mostam ki a rongyocskáit :)
Juj, akkor inkább hanyagolom a szprét, nem akarom, hogy más cicak is ott bandázzanak 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!