Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Berekedt a macskám?

Berekedt a macskám?

Figyelt kérdés
A mai napon a cicámnak eléggé rekedtes hangja lett. (ha ez a tény fontos;mielőtt észleltük volna, hogy berekedt, azelőtt vagy 20percig dorombolt) Mitől lehet ez? Utánanéztem különböző állatorvos írta weboldalakon, viszont sem a macskanátha, sem a torokgyulladás (meg a többi betegség jeleit) többi jelét nem észleltem a rajta. Esélyes, hogy csak megerőltette? Elég nyávogós, hisztis cica, sokszor szokott hangot kiadni. Esetleg érdemesebb inkább egy állatorvost felkeresni? Vagy tudok neki segíteni itthon valami gyógymóddal?

2020. jún. 4. 09:13
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Ha durván más a hangja, mint szokott, akkor nézesd meg orvossal. De az én magyarázós-kiabálós cicám is bereked néha, amikor túltolja a velem való vitát :), az ő esetében normális.
2020. jún. 4. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!