Hány tálja legyen a cicámnak?
Nekem két cicám van, több száraztápos tálat rakok ki nekik, 4-5 féle táppal, nagyon szeretik, mindig másikból esznek. Ezek nem nagy adagok, kb 3-4 naponta töltöm újra, de imádják, hogy válogathatnak épp mihez van kedvük :) Persze emellett kapnak nedves kaját is, és 3 vizes táluk van biztos ami biztos. Nincsenek elhízva!
Úgy is teljesen jó ahogy írtad, én ezt azért kezdtem el így, mert finnyáztak, nem mindig azt adtam amihez kedvük lett volna, de hát képtelenség kitalálni, így ez nálunk megoldva. Hálásak érte :)
Ez így jó!
Csak a tálak legyenek szélesek és alacsony falúak, hogy a bajszát ne zavarja :)
Víznek tegyél ki többet, több helyre, nem kell drága tálakat venni, de amerre jár a lakásban mindenfelé találjon vizet, nekem a cicáknak a szekrény tetején is van, de a kedvencük a kutyus tálja:D
Száraznak vehetsz ilyen duplatálat és 2 félét, vagy keverve 2-2 félét 1-1 részbe beletenni.
Nedvesnek meg egy sima kistál, egyszerre csak annyit adj majd, amennyit tuti megeszik és mosd el azonnal. Inkább napjában többször adj 1-2 kanálnyit, száraz meg lehet előtte egésznap, viszont ott is jobb, ha minden reggel frisset teszel elé, szóval ott is csak 1 napra valót tegyél. Abból mehet többféle is, de összesen 1 napra való legyen csak, mert ha nem friss, akkor kimegy az illata, nem fog neki tetszeni, tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!