Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Az baj hogy a cicát 3 nappal...

Az baj hogy a cicát 3 nappal a 8.hete előtt hozzuk el?

Figyelt kérdés
Csak ekkor tudjuk elhozni mert ekkor tudunk elmenni érte
2020. jún. 2. 18:31
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
80%
És számodra mit jelent a "nem olyan"? Ha kiadják a törvényben meghatározott legkorábbi idő előtt, az már nem lehet tisztességes hely.
2020. jún. 2. 19:16
 12/33 A kérdező kommentje:
Nem tenyésztőtől hozzuk hanem az egyik ismerősünktől akinek születtek kiscicái május 23.-án és mondta hogy ő július 15.én ideadja
2020. jún. 2. 19:19
 13/33 anonim ***** válasza:
87%
Ha kicsit is számít neked a cica, ne hozd el nyolc hét előtt. Igazából még ez is korai. Fontos dolgokat, viselkedéseket tanul szegényke ebben az időben, minden egyes nap sokat számít.
2020. jún. 2. 19:22
 14/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm végre valaki aki nem úgy mondja hogy a törvény ezt mondja meg azt mondja (nem azért mert nem érdekel az állatvédelem) de azt kérdeztem hanem, hogy baj vagy nem
2020. jún. 2. 19:25
 15/33 anonim ***** válasza:
92%
Én is a törvényi előírással jöttem: és én írtam le miért ez a törvény. A túl korán elszakított cica viselkedési zavaros lehet- minél rövidebb idő amit az anyja mellet tölthet, annál súlyosabbak lehetnek ez e a dolgok. A gazdik érdeke is hogy ne vegyék el túl korán az anyjától a kicsit. A mmamájkutól tanulják meg hogy kell enni, mosakodni, viselkedni egy macskának.
2020. jún. 2. 19:27
 16/33 anonim ***** válasza:
90%
Teljesen más dolog ha "menteni" kell egy cicát és muszáj elhozni. Nem értem, hogy miért kell 6-7 hetesen(ahogy írtad hogy olvastad) elhozni egy cicát. Egy kölyök alig eszik, aki ezen spórol arról megvan a véleményem. 8 hét a törvény. Ez is korai, az alsó határ. Hidd el az optimális 11-12 hetes kor. Elhiszem, hogy mindenki várja a cicáját, de azt a pár napot kibírhatnád.
2020. jún. 2. 19:28
 17/33 A kérdező kommentje:
Jó akkor 20.-án hozzuk úgy mindenkinek megfelel nektek és a cicámnak is?
2020. jún. 2. 19:33
 18/33 anonim ***** válasza:
42%

Kérdező, akkor hozd el amikor akarod. Jó ne 6 hetesen.

De itt vannak olyan emberek akik egy csöppet túlzásba viszik a dolgokat.

Én is kaptam már, hogy a macskam egeret eszik, hiába írtam, hogy amellett rendszeresen járunk orvoshoz, és a lehető legjobb minőségű macskakajat kapják.

Emellett vadásznak, halásznak, a lehető legjobb cica életük van.

Mégse jó semmi. Ha 3 nappal korábban tudod elhozni, hozd el akkor.

Ha a macska jól szocialaizalt, és jó körülmények közt jön akkor nem számít, ha még rossz helyről hozod akkor még a cicanak is jó

2020. jún. 2. 19:56
 19/33 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos dolgokat írsz és köszönöm
2020. jún. 2. 20:03
 20/33 anonim ***** válasza:
30%
Ne három napot, hanem még legalább két hetet várj. Világosan leírtuk az okát.
2020. jún. 2. 20:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!