Vetettek valamit cicátoknak, kutyátoknak gyereknap alkalmából?
Figyelt kérdés
Ha igen, mit?2020. máj. 31. 13:49
1/10 anonim válasza:
A kutyámnak aki már annyira nem gyerek 3 csomag jutalomfalatot. Azért ezt mert annyira nem szokott kapni jutalomfalatot de most egy darabig elég
2/10 Miss Endzsi válasza:
Miért kéne gyerekként kezelni őket?
3/10 anonim válasza:
Nem, én a kutyámnak csak a szülinapján veszek ajándékot illetve az úgymond "évfordulónkon" amikor hozzám került.
4/10 anonim válasza:
#3 vagyok, a cicámmal is ugyan így vagyok
6/10 anonim válasza:
Ajándékozni a mi családunkban születésnapon és karácsonykor szokás. Ez vonatkozik a kutyánkra is, hiszen ő is családtag. Gyermeknapon nem ajándékozzuk meg a kutyát, mert ő nem gyermek, hanem egy komoly, megfontolt igazi felnőtt társ és jó barát.
7/10 anonim válasza:
Nem. Ez a gyermekek napja, mint az anyák napja / apák napja. Nekem macskám van, van macskák világnapja is, olyankor kap ajándékot.
9/10 anonim válasza:
Nem.
Szülinapjára kap valamit, ami kimerül általában egy már beszerzendő játékban és általában egy kicsit extrább vacsiban (belsőségel, banánnal kiegészítve).
Ő a kutyám, nem a gyerekem.
10/10 anonim válasza:
Vajon honnan tudná a macsekom, hogy gyereknap van??? Még a Pünkösddel sincs tisztában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!