Nagyon sürgős!!! Ezek az ellés jelei lehetnek?
1. nem hagyom szegény macskámat elleni folyamatosan, kidobott cica volt az utcáról fogadtuk be
Szóval találtunk egy cicát, én azt hittem 3 hónapos, állatorvos szerint 5-6. Kezdett dagadni a pocija eleinte azt hittem hogy csak azért hogy kap rendesen enni, mert 3 hete olxan volt mint aki bármelyik pillanatban éhen hal.
Egyre inkább aggasztott, hogy nehogy vemhes legyen így bejelentettem az állatorvoshoz ivartalanításra de ma megéreztem hogy "valakik" rugdosnak a hasában (nincs nagy hasa olyan mintha csak nagyon beevett volna), a cicije megduzzadt, bolyong a házban, mindenhov bebújik. A puncija felett körbe meg van duzzadva.
Ivartalanításra kövi hét csütörtökön megy egy hét múlva. Lehetséges hogy megellik addig? Nem vagyok állatkínzó, én nem venném el a kölykeit de felnevelni nem tudjuk őket mert így is ő az ötödik cicánk.
Összegzés képpen eddig nem tudtam hogy vemhes...
Mi az a péra? az ami neki megduzzadt? közel az ellés?
Hát a méretéhez képest akkora. :) Ma sokadszorra állt neki fürödni is, mert folyton elgurult :D
20.000 Ft per cica az ivartalanítás. Mind a kettőt vinni szerettem volna azért kaluláltam egyből 40.000-rel.
Megellett :)
Ma reggel kezdődött 10kor, 12:00kor jött az első, 12:24kor a 2., A harmadik három után lett meg. Ha jól éreztem akkor van még minimum 1 :D
Megvannak, nagyon aranyosak. Egyenlőre nincs gazdijelölt. 2 kislány egy kiscsávó :) már picivel 1 hetesen már nyílt a szemük, és még csak 3 hetesek de eléggé mozgékonyak :D
A mama viszont 10 nappal ellés után újra tüzelt. Sajnos nem lehetett visszatartani. Az állatorvossal már van időpont ivartalanítására. Örülök ha ezeknek a kis csöppségeknek lesz tisztességes gazdija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!