Trikolor anyamacskának hogy születhet kék cirmos kölyke? Milyen apa "kell hozzá"?
Tényleg ne vigyétek el.
Egyébként nem csak apán vagy anyán múllik a dolog, semmilyen fajnál sem. Örökölhet korábbi felmenőktől, 3-4-ig is visszanyúlhat akár.
De az is lehet, hogy éppen egy kékcirmossal volt dolga a tricolor cilunak.
Jó, akkor nem viszem el ebbe az irányba (de ökölbe szorul azért a kezem a tehetetlen dühtől).
Szóval itt ahol lakom, van három sziámi x cirmos keverék (gyönyörűek) és egy bengáli x cirmos keverék (álomszép), állítólag tesók. Még annyit tudok, hogy az anyjuk egy cirmos.
Igen, nagyon fura, hogy milyen kutyák és cicák születnek, ne felejtsük el, több apuka is lehet a képben. :)
Köszönöm a válaszokat.
Tudom, hogy nem jó, hogy már 4x szült 3 éves lététre, de sajnos őt csak a kiscicák érdeklik, ahogy mondta egyszer, mikor rákérdeztem, nem-e rossz az anyjuknak ez a megterhelés, annyit mondott szeret kiscicázni, de nem hozhat ide annyi kiscicát, szóval néha szül, olyankor 2-3 hónapig elvan velük, aztán mennek gazdihoz. Legalább az anyjukról gondoskodik, rendesen van etetve, bolhátlanítva, féreghajtózva és oltva is. Nem akartam ezt mind leírni, mert nem tartozik a kérdéshez.
A gazdi néha szül?
Jó, akkor hagyjuk tényleg ezt a témát itt és most.
Szóval tényleg nagyon furcsa kombinációk vannak. Itt nálunk rengeteg a macska, főleg feketék, cirmosak, fekete-fehérek, cirmos-fehérek, egy vörös-fehér és a fent említett keverékek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!