Nem tudok dönteni két kiscica közül, mi tévő legyek?
Kiscicát szerettem volna, hát elkezdtem nézegetni ingyen ajándék kiscica hirdetéseket. Amikor épp láttam olyat, ami nincs messze és megtetszett, akkor írtam a hirdetőnek. Sokáig csak azt kaptam, hogy pár óra után már nincs meg a cica, elvitték, vagy lefoglalták. De most csapdába estem, kettő is visszajelzett egyszerre, mindkettő rám vár. A picik két külön alomból vannak, de ugyanannyi távolságra és ugyanannyi idősek. Az egyik a kedvenc cicaszínemben ragyog. De a másik egyszerűen elrabolta a szívem, képről ránézésre. Egyik fiú, másik lány, és van már egy ivartalan fiú cicám, egy éves, extra barátságos, de nem tudom számít-e a nemük. Még 1 hetem van eldönteni, akkor lehet elválasztani őket. Fogalmam sincs, mit tegyek. Csak egyiket hozhatom.
Kérlek, adjatok valami segítséget, ezt nagyon elszúrtam 😞
Az összeset hozd el.
Mond meg, hogy minél többen vannak, annál jobban elvannak egymással.:)
#21: Ott van:DD
De sajna nem lehet, amúgy a 3.kikerült a képből, közben elvitték.
De nem baj, azóta is a szívrablóval fekszek-kelek, nem tudok elvonatkoztatni. Basszus, ha ő marad a végső döntés így fogom elnevezni:D
De a másikra is ránézek és ahh:(((
De még van pár napom:D :/
Megoldódott a probléma.
Ma a párommal találtunk egy kiscicát kidobva.
A sors közbeszólt, s döntött helyettem:)
Hozd el bátran.
Öt a sors adta nektek, a szívrabló, A szivrabló meg kell.
Vannak dolgok amire nincs mentség kifogás. Na pont ilyen a szivrabló is.
Ő megy szoba szinehez, vagy valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!