Tippek kiscicához?
Sziasztok.
Korulbelul 1 honap mulva lesz egy kisrcicank, a parommal fogadjuk orokbe. 8 hetesen hozzuk el, ekkor mar elvalaszthato az anyukajatol.
Korabban volt mar cicam, tobb is, amikor otthon laktam a szuleimnel, tehat tisztaban vagyok a macskatartas jonehany szabalyaval.
Viszont kiscicam meg nem volt, de szeretnek neki mindent megadni amire szuksege van.
Lakasban lenne tartva, tehat NEM kijaros cica lesz.
Elsosorban olyan kerdesek foglalkoztatnak mint a megfelelo taplalek, ennek mennyisege, alomra szoktatas, stb. Minden tanacsot szivesen veszek gyakorlott cicasoktol!
Gyakran vagyok itthon, plane most a karanten miatt, igy az elso par honapjaban vele lennek es figyelnem a lepeseit, tanitgatnam, nem lenne elhanyagolva.
Minőségi cicakaja, nem tesco gazdaságos. Állandó helyen a tálka. + Víz.
Alomra szoktatás sima ügy, menni fog magától.
Ha elfogadsz egy tanácsot: a legjobb, ha olyan alomtálcát veszel már most, aminek teteje is van és ajtaja, mert akkor bent marad az alom a tálcában majd ha nagyobb lesz, akkor is és már most hozzá tud szokni. (Nem kell már most az ajtó, azt ráérsz később rátenni, ha már nagyobb)
Kristályos alom szerintem a legjobb. Bár hangos. :(
Legyen kaparófa, különben a bútoroknak annyi. (Lehet, hogy így is ;))) Az enyém kedvence az andante kanapé oldala volt, már macskariasztóval fújkáltam, de így is szétkapta az átokmacskája :DDD
Köszönöm szépen a segítséget! Milyen márkájú tápot ajánlotok? Azt hallottam, hogy a whiskas kifejezetten rossz, hiába “drágább” kategória. Ez igaz?
Ment nektek a zöld pacsi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!