Adél Bodor kérdése:
Van még esélye a hamarosan 4 éves nőstény nem ivartalanított macskámnak hazajönni? Már 2 napja nem jött és ilyet még nem csinálat csak olyat hogy esős napon ment el és 1 fél napŕa vagy 1 napra de azt is csak egyszer csinálta.
Figyelt kérdés
2020. ápr. 25. 23:45
1/5 anonim válasza:
Ha nem vasalta ki egy autó vagy fogta be valaki akkor haza fog menni. Szeretnek csavarogni az embert meg z ideg eszi hogy hova lett.
Az en macskám is eltűnt pár napra kerestük mindenhol, de haza jött (mondjuk ő ivartalanitott
3/5 anonim válasza:
Így jár aki kint tart ivaros macskát.
4/5 anonim válasza:
Ha nem történik vele semmi baleset akkor haza fog menni. Ha haza megy mindenképp ivartalanittasd, mert már vemhes lesz.
5/5 anonim válasza:
Szia
Szerintem vissza fog jönni hamarosan.Szerintem azért ment el mert most van az ivarzás és ilyenkor szeretnek csavarogni a lányok és a fiúk is.De arra azért figyelj ha visszamegy akkor lehet hogy vemhes.Szerintem próbáld hívni,zörgetni a tálját,nyiss ki egy konzervet és hátha a közelben van es hallja.
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!