Mit tegyek? Parvo vírus.
Az lesz, köszi!
Felhívtam egy másikat, mikor elmondtam neki a két éve lejárt oltást, káromkodott is, hogy ez durva...
Érdekes mód pont akkor kapta el a betegséget,rá 1 hónapra, mikor a régi oltás ideje lejárt...Eddig semmi baja nem volt.
El viszem holnap a másikhoz, akkor rendel. Remélem előbbre leszek.
Ivartalanítva van, egyébként nőstény.
És van másik cica is, ugyanezt az oltást kapta ő is.
Ő is szintén nőstény, ivartalanított.
Egy másik orvos is szintén ugyanezt mondta, akit felhívtam telefonon, elmondva a problémákat, hogy lehet hogy ivarzik és ezért viselkedik így.
Mondom biztos hogy nem, mert 6 hónapos korában mindkettő egyszerre lett ivartalanítva.
A másik cica az normális, azzal semmi gond nincs. Ő ugyanúgy viselkedik, mint máskor.
Lehet attól, hogy a másik cica szinte terrorban tartja? Úgy látom, hogy fél tőle, fél közeledni, pedig testvérek, de nem szereti. Oda sem mert feküdni, ahová a másik, a legtöbbször elkergeti és lebírkózza.
Mert igyekszem egyformán foglalkozni velük, de csak azt tudom simogatni, meg ahoz tudok közeledni, játszani vele, amelyik hagyja.
A másikkal hiába akarok foglalkozni, úgy mint régen, nem engedi. Bejön, ha éhes, eszik és egyből kifelé megy..
Régen leültem az ágyra, már ugrott is az ölembe, feküdt le és dorombolt, vagy épp játszott.
Olyan érdekes jelenséget produkál még, hogy lefekszik az udvar közepére háttal és hempergőzik ... Ez ivaros macskára jellemző viselkedés ugyebár ... de tudom, hogy nem ivaros, mivel személyesen vittem ivartalanításra... :D
Lehet én értem félre, de a matricán aejárati dátud arra vonatkozik, hogy addig lehet beadni. De védeni utána fog.
De mindenképpen vigyétek el másik orvsohoz, vesebetegség is gyakran okoz szájban fekélyeket.
Sajnos elképzelhető, hogy ivarzik, mert vagy maradt valami odabent, nem rendesen végezte el az orvos. Volt már példa rá. De reménykedj, hogy mégsem és csak valami kisebb dolog van Vele.
Nekem a fiú ivartalan cicám homokozik az udvaron, amikor jól érzi magát, hempereg benne, majd fekszik az ágyba mellém utána :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!