Van valakinek Birman cicaja?
Itt van a dragasagom, de itt meg kisebb volt, kb. 10 honapos, de ez az egyik kedvenc kepem rola. :-)
Nagyon szep a Ragdollod? Mi a neve? Ez a fajta a masik szerelmem, mert annyira hasonlit a Birmanra. Esku, sztem csak meretben es szinben ternek el, de a szoruk szerkezete es viselkedesuk detto ugyanaz. Ugye a Ragdoll az rongybabat jelent es ez annyira igaz a Birmanra is. Olyan hajlekony, puha a teste, ugy lehet hajtogatni ahogy akarom es nem banja, sot elvezi. Nem igenyel fesulest a szore. Vagyis persze kellene neha, de az enyem pl. megorul a kefetol, igy sosem fesulom, de latjatok milyen szepen rendben tartja maganak a szoret.
En is Ragdollt szerettem volna, de a kozelben es arban csak Birman volt elerheto, amit persze azota nem banok, de szeretnek egy orias cicat es a Ragdoll kandurok lehetnek azok. Elvileg a Birman kandurok is, de az enyem nagyon vezna, csak 3.5 kg. Pedig eleg jo az etvagya.
Ugy latom a tieden itt nyari bunda van?! Gondolom telen neki is dus. Kandur v. nosteny? Mennyi idos?
Szusinak - sushinak - hívják, egy éves és lány, szóval nem olyan óriási, mint a fiúk. Igen, sajnos most kora nyáron rengeteg szőre kihullt, nem győztük porszívózni...
Törzskönyv nélkül vettük, így megfizethető áron odaadták.
Az enyem torzskonyves, Taratyn Sylvester a becses neve. :-) Viszont mi Angliaban elunk. 2 eve vettuk olyan 100 ezer ft-nak megfelelo osszegert es akcios volt, mert mar 6 honapos volt, de ugy tudom otthon is ilyen arban mozognak.
Aranyos a neve a cilodnak. En Szimbanak akartam hivni , de a parom ragaszkodott a Sylvesterhez. Az nem tetszik, de mar megszoktam. Na meg a cica is, uuugy hallgat ra es mindenre ami Szi-vel kezdodik. Tehat van mikor ugy hivjuk, hogy Silan, Silver, Szilard, Szilvi...egyebkent az igazi becenevei a Syl es Silly (ami ugye angolul butat jelent). :-)
Az enyem egesz evben vedlik. Mi sem gyozzuk porszivozni.
Pár kép még:
A hálóba nem jöhet be, de imád besettenkedni, és rögtön befekszik az ágyba - sőt, elbújik a takaró alá - ha teheti. De szekrényben, táskákban és dobozokban is érdemes keresni, ha nem találjuk. Illik rá a rongybaba leírása, és télen-tavasszal annyira puha-selymes szőre van, amit korábban nem is hittem volna, hogy lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!