Mért nem lehet a macskát alvás közben felébreszteni?
Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 15:25
2/8 anonim válasza:
gondolj bele milyen amikor téged ébresztenek fel:)
3/8 anonim válasza:
Fel lehet csak nem fog neki örülni
4/8 anonim válasza:
Ha alszol, akkor álomban vagy, és nem tudod irányítani magadat, hogy ébreszd fel a macskát. >~<
5/8 anonim válasza:
az utolsónak mondanám hogy a kérdező úgy értette hogy a macska alvása közben mért nem keltheti fel a macskát:D
6/8 anonim válasza:
"Ha alszol, akkor álomban vagy, és nem tudod irányítani magadat, hogy ébreszd fel a macskát."
:D:D:D:D:D
7/8 anonim válasza:
mert annyit nyúztad, zaklattad, hogy szüleid kétségbeesésükben ezt mondták neked hogy haggyad már békén, te meg azóta is ezen rágódsz h miért.
8/8 anonim válasza:
Miért akarod felébreszteni??
Egyébként jobb ha hagyod aludni, én jártam úgy, hogy a cica hozzámbújva aludt a nyakamban, valami rosszat álmodhatott, mert elkezdett rángatózni. Erre én megsímogattam, hogy megnyugtassam, felébredt és annyira megrémült, hogy kieresztett karmokkal próbált menekülni, csak annak köszönhetem hogy nem az arcomat karmolta össze, hogy még időben odakaptam a kezem... Szóval ne akard felébreszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!