Mennyibe kerül kB?
Az állatorvos?
Cicám össze verekedhetett, másik macskával vagy (valamivel). Eléggé csúnya a szeme, holnap vinném dokihoz. "Milyen árba mozognak"?
Hol? A legtöbbnek, ha vam weboldala, van árlistája is.
Nem mindegy... Budapesten könnyebb szerintem "olcsóbbat" találni, mert sok van. Vidéken is találkoztam már pofátlanul drága dokival, ő volt az egyetlen 20-30km-es körzetben...
Na mindegy, itt BP-en van vizsgálati díj, ez 3000-5000 körül mozog, plusz ha kell gyógyszer. Nem tudom, mit jelent, hogy csúnya a szeme... Sebes körülötte? Lóg a szemhéja stb? Vagy konkrétan a szemgolyó sérült?
Ha sebről van szó és nem kell varrni, biztos kap fertőtlenítést, valamk antibiotikumot vagy fájdalom csillapító szurit is.
Én pl fizettem már 6500 ft-ot, amiből 5000 a vizsgálat alapdíja volt, a többi meg 5 napi gyógyszer. Ugyanezt más dokinál, 3500 volt, de fizettem már 17ezret egy röntgenért
Szemgolyó olyan neki mintha még vakult volna, olyan fehér, és szürke.delutan még nem volt baja, estére lett olyan ki van már a körülötte. Vidékeken élek, de amiskolc van közel.
Majd keresek rendelőt a Google barátunk.
Én cicám is járt így, szerencsére ilyenkor "befordul" a szemük ezáltal is védik azt. Reflex szerű ez a macskáknál az állatorvos szerint. Szerintem vizsgálattal, 1x kezeléssel plusz biztosan kapsz antibiotikumos kenőcsöt, amivel 1 hétig kenni kell a szemét, kb 10 ezerből
megvagy. Plusz én Herbáriás gyógyteával is mosogattam. Jobbulast a cicának 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!