Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Cicát szeretnénk panel lakásba...

Cicát szeretnénk panel lakásba, milyen oltásokat kell neki beadatni hogy egészségesen együtt tudjunk vele élni?

Figyelt kérdés

Gondolom fereghajtozni is kell. A férges almot úgy ahogy van majd ki kell dobni? + Plusz fontos kérdésem!!! Nem akarom hogy erre éleződjön ki a kérdes...De csótányt mennyire fogja vonzani a cica kaki, a kajája?

(Egyszer 1 db-t találtunk a lakásban azt is félig meghalva szortunk le raidot azóta semmi sincs)

4 emeletes tömbbe lakunk anno panel programban rész vett a lakás...

2020. ápr. 14. 10:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
ott biztosan jobban fogja magát érezni, mi is remélhetőleg lassan költözünk kertes házba:)
2020. nov. 10. 18:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Szóval a kutya oké? Érdekes. Lehet h jó a cicának,lehet h nem. Ha vki szerint kínzás akkor netartson állatot. Ezis egy vélemény. Biztos h kinntvszabadabbak, de néha lehet h jobb nekik bent. Nálunk van erkély, nyáron szeretnék kint lenni.
2020. nov. 11. 03:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Én panelra gondoltam, hogy szenvedés. Tudom egy szép nagy lakás is sokkal jobb neki, mint a semmi, de sztem akkor is a kertes ház az mindenkinél cél lehetne. Barátnőim cicáiról rak be folyton képeket, az a boldogság, ami rajtuk van leirhatatlan, sokkal boldogabbak mint az enyéimek. Ha még nem is állok úgy anyagilag úgy érzem, mint cél miattuk meg persze miattam is (párszor már én is megőrülök lakásban)lehet előttem ami megvalósítoo, meg persze mindenkivelőtt.
2020. nov. 11. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!