Ma befogadtam az utcáról egy kiscicát, és szeretném majd elvinni ivartalanítattni. De anya nem engedi. Mit tegyek?
Azért nem engedi hogy megtartsam mert kutya is van, és fél hogy megtámadja a cicát.
Képzeld lenne rá miből, mert nem szegényen élünk. Jó móduak vagyunk. Egyszerűen anyukám ilyen makacs és akaratos, és lesz@rja mit szeretnék. Bezzeg a kutyát elkényezteti. Már ki se tudom írni sehova mert anya kirakta a ház elé a cicát.
Jézusom, miért kell rögtön a másik pénztárcájában turkálni?
Szerintem próbáld meg még egyszer megbeszélni anyuddal, de ha hajthatatlan, akkor sajnos tényleg nem erőszakolhatod rá. A kutya egyébként korábban bántott már cicát, megalapozott a félelme?
Igen, én is. :( Biztos el lettek volna, mert más cicákra sem morog.
Anya is szereti a cicákat, nem arról van szó, csak szerintem most a vírus miatt sem nagyon örült volna neki.
"A vírus miatt" :D és miben befolyásolja az a nyomorult kiscica a vírus alakulását?
Elég érzéketlennek kell ahhoz lenni (pláne "állatbarátként"), hogy kirakjon valaki a kapu elé egy bajban lévő állatot az utcára, a sorsára hagyva.
Nem azzal van a baj, hogy nem akarja megtartani, szíve joga. Azzal sem lenne baj, ha nem szereti a macskákat. De megvárhatta volna, amíg érte megy egy szervezet legalább és nem kellett volna kicseszni az utcára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!