Honnan szedik a macskakat az eledelek / almok csomagolasaira?
Ha megnezzuk a kulonbozo markakat, annyira valtozo, melyiken milyen cica van, a Whiskasos cicak szerintem egyertelmuen a legaranyosabbak, aztan par draga markan szinten tobbnyire szep cicak vannak.
Aztan ott vannak az olcsobbak, amiken vagy sima hazimacska, vagy egyeb, atlagos kinezetu macskak vannak. Es van egy ami nem jut eszembe, de azon meg ilyen kifejezetten “csunya”, mogorva kepu a macska xD (Nem a fajtaja miatt, hanem csak szimplan mogorva, bamba fejet vag.)
Mi ennek a logikaja illetve mi alapjan dontenek? A premium tap = draga macska osszefuggest ertem, de az olcso tapokon miert nincs mindegyiken valamilyen vonzo macska, hogy ezzel is azt sugalljak, az a tap is jo? Alomnal pedig vegkepp szinte mindegy, mert a draga es az “olcso” cica is ugyanolyan finnyas lesz es nem megy bele ha nem takaritod ki huszonhatszor egy nap... :D
Bocs, ha hajnalban fura ez a kerdes, de meglattam a macskam bamba arcat az elobb es rogton az a nehany fura cica jutott eszembe a csomagolasokrol.
Sok cég csinál játékokat, oszd meg velünk a cicád fotóját, ezeknél az apróbetűs részben általában ott van, hogy felhasználhatják a képed, csak ezt senki nem szokta elolvasni.
Gyanítom, ezekből is jönnek képek.
Elso es negyedik, valoban, ezekre nem is gondoltam. Bar szerintem az olcso tapokat is eleg sokan veszik, a tobbseg szerintem, foleg akiknek hazi macskajuk van, nem a legdragabbakra kolt.
Nem talaltam amugy azt a mogorva macskat, de pl ez is eleg vicces:
Nem ugy nez ki a cica, mintha annyira finomnak gondolna azt a kajat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!