Mi lehet a baja a macskámnak?
Azóta csak olyan állatot fogadtam be, aminek a gondját tudtam viselni, ténylegesen.
Huszonévesen lett 2 macskám, akiket tényleg a lehető legjobb körülmények között tartok.
Ha nem lettek volna meg az anyagi feltételek, inkább nem hozom Őket el...
Sajnos azoktól hallom a legtöbbször, hogy "mindene meg van a macskámnak", akik whiskas, friskies vagy hasonló szeméttel etetik az állataikat, orvoshoz pedig nem viszik Őket, mert "az csak le akar húzni"...
Tudom, hogy nem érződik az írásomon, de nekem tényleg bűntudatom van. Rengeteget az állatok a gyenge pontom.
Azt gondoltam, hogy van itt ezen az oldalon valaki, aki ért hozzá, és reméltem, hogy segít.(valaki kérdezte)
Falun élek, nem tenyésztjük a macskákat, de összejárnak, és lesznek kiscicsk, tudom, hogy ez városiaknak furcsa, de ez van. És azèrt nem ivargalanítjuk, mert szeretjük a kiscicákat, eddig kiskoromtól összes egészséges volt, ès jó mindig elajándékoztuk őket valamelyik megbízható ismerősünkhöz.
Előbb voltam kint ennél a cicámnál, ma jó napja van. Ugyanúgy hempereg a hátán és játszik, mint szokott
Tudom, hogy felelőtlen vagyok, és próbálok rajta javítani....
Szaporító vagy te is és a többi idióta, akik nem fogják fel, hogy ivartalanítani kell az állatot és nem termelni a faluba a többszáz kóbor macskát, hogy megdögöljenek kínok közt éhen vagy betegségekben.
Fekete vagy sok barna piszok nincs a fülében? Lehet csak simán fülrüh vagy más, ami már a középfület támadta meg. Az eldőlés, fejrázás az fülvakarás nélkül is fülbetegség miatt lehet, nemcsak agyi probléma okoz ilyet! Arra állatorvos tud adni spot-ont, fülmosót és gyógyszert! Nem adják ki vény nélkül.
Nem termeljük a faluba a több száz kóbor macskát, mert mint már említettem, elajándékozzuk megbízható ismerősöknek.
A kommented másik részét pedig köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!