Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi lehet a baja a macskámnak?

Mi lehet a baja a macskámnak?

Figyelt kérdés
Kb.1 hónapja mintha fogyatékos volna, vagy én nem tudom...folyamatosan oldalra van billentve a feje, és gyakran elesik arra az oldalára, meg van, hogy csak rázza a fejét. Nagyon ijedős lett. 2 éve született, eddig kifejezetten értelmes macska volt, jó képességekkel, most meg alig áll meg a lábán. Kérlek akinrk van valami ötlete, bátran mondja!

2020. márc. 17. 14:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Azóta csak olyan állatot fogadtam be, aminek a gondját tudtam viselni, ténylegesen.

Huszonévesen lett 2 macskám, akiket tényleg a lehető legjobb körülmények között tartok.

Ha nem lettek volna meg az anyagi feltételek, inkább nem hozom Őket el...

Sajnos azoktól hallom a legtöbbször, hogy "mindene meg van a macskámnak", akik whiskas, friskies vagy hasonló szeméttel etetik az állataikat, orvoshoz pedig nem viszik Őket, mert "az csak le akar húzni"...

2020. márc. 19. 14:52
 22/26 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem érződik az írásomon, de nekem tényleg bűntudatom van. Rengeteget az állatok a gyenge pontom.

Azt gondoltam, hogy van itt ezen az oldalon valaki, aki ért hozzá, és reméltem, hogy segít.(valaki kérdezte)

Falun élek, nem tenyésztjük a macskákat, de összejárnak, és lesznek kiscicsk, tudom, hogy ez városiaknak furcsa, de ez van. És azèrt nem ivargalanítjuk, mert szeretjük a kiscicákat, eddig kiskoromtól összes egészséges volt, ès jó mindig elajándékoztuk őket valamelyik megbízható ismerősünkhöz.

Előbb voltam kint ennél a cicámnál, ma jó napja van. Ugyanúgy hempereg a hátán és játszik, mint szokott

Tudom, hogy felelőtlen vagyok, és próbálok rajta javítani....

2020. márc. 19. 15:08
 23/26 anonim ***** válasza:
46%

Szaporító vagy te is és a többi idióta, akik nem fogják fel, hogy ivartalanítani kell az állatot és nem termelni a faluba a többszáz kóbor macskát, hogy megdögöljenek kínok közt éhen vagy betegségekben.

Fekete vagy sok barna piszok nincs a fülében? Lehet csak simán fülrüh vagy más, ami már a középfület támadta meg. Az eldőlés, fejrázás az fülvakarás nélkül is fülbetegség miatt lehet, nemcsak agyi probléma okoz ilyet! Arra állatorvos tud adni spot-ont, fülmosót és gyógyszert! Nem adják ki vény nélkül.

2020. márc. 20. 12:47
 24/26 A kérdező kommentje:

Nem termeljük a faluba a több száz kóbor macskát, mert mint már említettem, elajándékozzuk megbízható ismerősöknek.

A kommented másik részét pedig köszönöm

2020. márc. 21. 19:18
 25/26 anonim ***** válasza:
A fülébe nézz be hogy nem e atkás illetve sebes. Olyan koszos feketekávézacc jellegű. Szerintem az a baja és van rá csepp a tarkójára. Agyvérzést pedig nagyon ritka esetben kapnak a macskák, szerintem inkább idegrendszeri lehet akár epilepszia. Ezzel el van a macska nem kell elaltatni vagy ilyesmi. Az én macskám 16 évet élt vele és amikor rohama volt adtam a nyelvére gyógyszert amit a doki adott de magától is elmúlt pár perc múlva. Nem szabad hirtelen ijeszteni, meglepni és szeretni kell akkor évente csak egy-két alkalommal kap rohamot.
2020. ápr. 7. 01:07
 26/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon hálás vagyok!
2020. ápr. 8. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!