Ha a macska hirtelen lesz rosszul (tegnap még semmi baja nem volt) hideg a füle, sokat hány, és az életvidám cicám teljesen "kómás" akkor megmérgezték?
15:09 a zöldes-sárgás hányás mire utal?
Csak érdekelne mert sajnos már láttam ilyet régen...
Kérdező, szerintem is valószínű a mérgezés.
Sajnos én már megjártam ezzel, nem biztos, hogy a cica ki fogja bírni holnapig. Nem tudsz valami állatorvost házhoz hívni? Próbáld meg, hívd fel őket, hogy nagyon fontos lenne, biztos lesz olyan aki kimegy.
De, hogy adjak egy kis reményt pár éve (régen gyakori volt nálunk az ilyesmi mert volt egy bizonyos szomszéd...) az egyik cicámat megmérgezték. Késő este vettem észre, már olyan állapotban volt, hogy komolyan még fél órát sem jósoltam volna neki.
Hányt ő is és levegőt sem tudott venni, rettenetesen rosszul volt. Mozdulni se tudott már, menni sem. Szörnyű volt.
Aztán már nem tudom miért a telefonért vagy valamiért beszaladtam a házba egy percre és mire kimentem eltűnt a cica. Kint sírtam, hogy biztos elpusztult.
Aztán másnapra, napközben megláttam a cicát a kertben, már semmi baja nem volt.
Én is tejet itattam vele egyébként, de nem itta csak lógott bele a feje.
Én éjfél után vettem észre, hogy beteg a cica, délután még semmi baja nem volt.
Ezt csak azért írtam le, hogy nagy szerencsével túlélheti a cica. De ez olyan, amire én nem alapoznék szóval inkább állatorvosi segítség kellene neki mielőbb.
Remélem rendbe jön a cica. Még az is lehet, hogy szerencséd van és csak sima gyomorrontás vagy hasonló, nem pedig méreg.
Szia!
Találtam Állatorvosokat, akik a hét minden napján 7-től 22-óráig rendelnek, Itt az oldal >> [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!