Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ha a macska hirtelen lesz...

Ha a macska hirtelen lesz rosszul (tegnap még semmi baja nem volt) hideg a füle, sokat hány, és az életvidám cicám teljesen "kómás" akkor megmérgezték?

Figyelt kérdés
Mert ha igen, én ölök... Állatorvoshoz viszem holnap, de ma nem rendel a dokink... Habos vizes cuccot hány szegénykém.
2010. júl. 25. 14:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Tej, K1 vitamin és sürgősen állatorvos! BKV-t említettél, tehát bp-i vagy. Írj kerületet (legközelebbi forgalmas utat, esetleg egy BKV vonalat, ami közel van hozzátok) és keresünk neked ügyeletes dokit a közelben vagy könnyen, gyorsan megközelíthető helyen.
2010. júl. 25. 15:03
 12/23 anonim válasza:
100%
Sürgősen K vitamin injekció.
2010. júl. 25. 15:03
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy fecskendővel itasd meg. A K vitamin injekcióról nem hallottam, de talán lehet kapni gyógyszertárban is.
2010. júl. 25. 15:08
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Véletlenül nem zöldes-sárgás (habos) a hányása?
2010. júl. 25. 15:09
 15/23 anonim ***** válasza:
Másféle betegség tünete is lehet a hirtelen levertség és a habos hányás, nagyon fontos lenne, hogy sürgősen lássa orvos. Ahogy leírtad, lehet, hogy holnapig nem bírja ki a cica. Írd meg, hogy merre laksz, segítünk dokit találni.
2010. júl. 25. 15:11
 16/23 anonim ***** válasza:

15:09 a zöldes-sárgás hányás mire utal?

Csak érdekelne mert sajnos már láttam ilyet régen...

Kérdező, szerintem is valószínű a mérgezés.

Sajnos én már megjártam ezzel, nem biztos, hogy a cica ki fogja bírni holnapig. Nem tudsz valami állatorvost házhoz hívni? Próbáld meg, hívd fel őket, hogy nagyon fontos lenne, biztos lesz olyan aki kimegy.

De, hogy adjak egy kis reményt pár éve (régen gyakori volt nálunk az ilyesmi mert volt egy bizonyos szomszéd...) az egyik cicámat megmérgezték. Késő este vettem észre, már olyan állapotban volt, hogy komolyan még fél órát sem jósoltam volna neki.

Hányt ő is és levegőt sem tudott venni, rettenetesen rosszul volt. Mozdulni se tudott már, menni sem. Szörnyű volt.

Aztán már nem tudom miért a telefonért vagy valamiért beszaladtam a házba egy percre és mire kimentem eltűnt a cica. Kint sírtam, hogy biztos elpusztult.

Aztán másnapra, napközben megláttam a cicát a kertben, már semmi baja nem volt.

Én is tejet itattam vele egyébként, de nem itta csak lógott bele a feje.

Én éjfél után vettem észre, hogy beteg a cica, délután még semmi baja nem volt.

Ezt csak azért írtam le, hogy nagy szerencsével túlélheti a cica. De ez olyan, amire én nem alapoznék szóval inkább állatorvosi segítség kellene neki mielőbb.

Remélem rendbe jön a cica. Még az is lehet, hogy szerencséd van és csak sima gyomorrontás vagy hasonló, nem pedig méreg.

2010. júl. 25. 15:17
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
15:09 vagyok , Az én macskámnak zöldes-sárgás habos hányása volt (nem evett semmit, amit megevett azt is kihányta.A vizet is csak fecskendővel tudtam a szájába adni)és azt mondta a doki hogy valami bélhurut(vagy ehez hasonló) és valószínűleg azért alakult ki nála mert hideg helyen feküd és felfázott. 4-5 napig kapott injekciókat majd ez után a hal hozta meg az étvágyát.
2010. júl. 25. 15:24
 18/23 anonim ***** válasza:
Taxi.
2010. júl. 25. 15:25
 19/23 anonim válasza:

Szia!

Találtam Állatorvosokat, akik a hét minden napján 7-től 22-óráig rendelnek, Itt az oldal >> [link]

2010. júl. 25. 16:36
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Újpesten van vasárnap 16-19 óráig nyitvatartó, megbízható állatorvos. Merre laksz? Még beleférne az időbe, hogy ide elhozd? Segítenék.
2010. júl. 25. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!