Van rá esély, hogy egy szobacica hazatalál?
2 éves ivartalanított lányka macska. A tegnapi nap folyamán mikor mentem volna ki a kertbe kiszökött a nyitott ajtón, majd át a szomszédba a kerten keresztül. Mire átértem már ott se volt. Azóta járom a környéket de nem találom :( Szerintetek van rá esély, hogy egy szobamacska hazataláljon. Korábban csak a kertbe volt mindig velünk nem is merészkedett nagyon messzebbre egyedül. Mindene megvolt szuper élete volt nálunk. Ezért nem értem miért gondolt egyet és szökött meg.
27/N
Lehet valahol játszik, bekunyerálta magát. Vagy véletlen bezárták valahová.
Egész picike cicám is simán hazajött két nap alatt, azóta érdekes nem igen csavarog el, max a fa tetejébe mászik inkább.
Plakátot tegyél ki
Jó esetben igen, simán hazatalál. Az enyém költözéskor, első napokban, teljesen új helyen kétszer szökött ki (minden óvintézkedés ellenére). Pár óra múlva hazajött (rémülten), pedig abszolút nem ismerte a környéket.
Szerencsére nem forgalmas hely volt, gázolásra nem volt sok esély, de kutya vagy más macska is bánthatta volna, szóval, szerencsénk volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!