Mitől lett szomorú a cicám?
Péntek vagy csütörtök óta nagyon szomorúnak tűnik. Nem dorombolt reggel még annyicskát se, mint előtte.
Nem játszott, csak aludt míg nem voltam otthon.
Megette az ételt és ivott is, de csak ül és néz maga elé este, nem jön oda inkább a fal mellett gömbizik a szőnyegen, nem focizik, nem egerezik, ül és néz. Megharap és elszalad. Zavarok, ha mellé ülök!
Mindent végig gondoltam, hogy mi lehet..
Új kaját kap, de egyből elfogadta és vegyesen adom még. A minőséggel se lehet baj!
Nem léptem a farkára, nem volt fürdés, nem fáj a foga, se a hasa nyomásra, nem büdös, szép a szőre.
Benti, voltunk sétálni és kicsit odajött kutya, de felvettem és semmi nem történt csak ugatta. Nem ijedt meg nagyon, utána még mentünk majd felment fára is és mintha utána lett volna csendesebb. Ki kellett vinnem a kocsihoz!
Velem se játszott tegnap este, a kedvenc egérkéje se kellet, csak ült és nézte ahogy gurítom. Nem lettem levadászva sem.
Előtte szaladgált turbékolva ha forogtam az egérrel! 10 percet is ugrált utána, mikor gyorsan, szuszogva vette a levegőt, kis pihi majd szaladt újra. Képes éjjel is focizni ha megtalálja!
Levágtam a talp bundájából, nem mindet csak a kilógót hogy ne csúszkáljon a kövön, nem vágtam bele sehol!
A hasát nem fájlalja, nem sántít így nem szúrhatta meg a mancsát, széklet es pisi is rendben.
Nem tudom mi baja van, úgy elhoztam volna magammal!
1 hónapja volt ivartalanításon, semmi pirosság se volt a sebnél, már van bunda.
Vigyek haza konzervet? Vagy vitamint? Mitől lett ennyire szomorú?
Nem vette fel a doki. :( Én is érzem, hogy baj lehet, csak semmi értelmezhető tünet nincs! Azon agyalok míg eljutunk, hogy mit tudok mondani az orvosnak, hogy milyen tünete van, de csak ez a csendes szomorúság. Egyik nap a semmiből odakapott a kisollóra, de nincs seb a szájában, azonnal megnéztem és már vagy 10x utána. A láz miatt elvileg gyorsabban lélegezne, de semmi extra, tiszta a légzése, semmi nem folyik.
Miket tudok még megnézni? Mi lehet fontos tünet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!