Állatorvoshoz el lehet vinni olyan macskát, amely nem rendelkezik se csippel, se oltással?
Figyelt kérdés
Amelyet úgy talál sérülten az ember.2020. febr. 29. 18:16
1/8 anonim válasza:
Jesszus, hol élsz te? Minden állatot el lehet vinni. De te valószínűleg azt sem tudod, hogy az nem olyan, mint az emberorvos, szóval az állatok kezeléséért fizetni kell.
3/8 anonim válasza:
Persze hogy lehet, többek között épp azért, hogy ezeket ott megkapja..
Vittem már orvoshoz utcáról összeszedett cicát, volt, amelyiknek a rendelő keresett utána gazdit (és talált is).
4/8 anonim válasza:
persze hogy el lehet, csak ugye neked kell fizetni és ha megteszed akkor nagyon rendes tőled! ;)
5/8 anonim válasza:
Nekem van 3 cicám meg két kutyám, így elég sűrűn járunk dokihoz, mivel mindegyik jószágnak máskor vannak az oltások időpontjai. Amikor egyszer egy elütött, vemhes cicát találtam, felhívtam, azonnal bejött a rendelőbe, pedig nem volt rendelési idő és a kezelésért pénzt sem kért.
De nem tudom mennyire gyakori az ilyen rendes állatdoki.
7/8 anonim válasza:
A legtöbb házicicának nincs chipje, oltása. Ha megbetegszik bármelyik állat, irány a doki. Persze minden esetben fizetős.
8/8 Szabber04 válasza:
Természetesen el lehet vinni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!