Kibírja-e egy 2 hónapos kiscica a telet a szabadban? A munkahelyemen etetem őt és az anyját. Napközben beengedem őket, de műszak végén menniük kell és nincs más hely ahova bemehetnek melegedni.
Figyelt kérdés
2008. nov. 20. 19:26
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Természetesen etetem őket, a mamicicát már 1,5 éve, minden nap, kivéve a hétvégét. És van nekik helyük is, egy trafóház alagsora ami nyitott ugyan de nem áznak és a szél se éri őket. Bemenni nem tudok, de dobtam be 2 pufajkát, azon alszanak. Napközben pedig az irodámban :-)
Hazahozni azért nem tudom mert itthon is van cica és a bérházban egy elég.
2008. nov. 21. 17:29
12/13 anonim válasza:
na, ha van alagsor, akkor semmi baja nem lesz annak a macseknak. főleg ha kap rendesen enni. anyuci is melegíti.
13/13 anonim válasza:
Ha megfagynának télen,nem lenne itt a környékünkön cirka 20-30 db rühes tetves undorito kóbormacska..félreértés ne essék,nekem is van cicám,kutyám,imádom az állatokat,de ez a sok kóbormacska szétrángatja a szemetet,a bolhákat összeszedik utánuk az én állataim..Az összes csipás,rohad a fejük,mert a környéken lakók b*sznak az ivartalanitásra..na bocsánat a kis kitérőmért,szóval a cicák mindig találnak valami búvóhelyet maguknak:)ne aggódj jól meglesznek az alagsorban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!