Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen játékot vegyek, mivel...

Milyen játékot vegyek, mivel fárasszam le a cicámat, hogy ne akarjon kimenni?

Figyelt kérdés

Próbálok vele bent játszani, vettem már macskamentás labdát, tollsöprűt, bújos alagutat, vagy próbáltam egy egyszerű cipőfűzőt, semmi sem köti le, csak rájön az 5 perc és ki akar menni.

Egyébként játékos, de ilyenkor, ha rájön a kimehetnék, akkor csak az érdekli.

Egyébként ki szoktam engedni, csak nem sötétben, hogy ismét elüsse egy autó. Mert sajnos megtörtént. Szerencsére megsikerült műteni, a medencecsontja és a lába tört el. :(

Ha nem engedem ki, akkor megsértődik és gubbaszt a sarokban, vagy elbújik valahova.

Tanácstalan vagyok már tényleg. Főleg így hogy jön a tavasz, a jó idő kint, mégjobban csinálja.

Két cicám van, a másik elvan, eljátszik. Egymással nem szeretnek játszani. Megtűrik egymást, de olyan semlegesek a másiknak, mintha nem is lenne a másik.

Akiknek bent van a cicája, ti hogy csináljátok?

2020. febr. 24. 19:33
 1/7 A kérdező kommentje:

Semmi gond nem lenne, ha nem lenne egy izgága természetű macska, aki be van kattanva, ugrándozik, fut, mindent el akar kapni, nem fél semmitől és senkitől.

Vannak itt a környéken cicák de megfigyeltem, hogy például a szomszéd cicája sem megy el sehová sem max az ő és a mi házunkig, a másik oldalra sosem megy át.

2020. febr. 24. 19:34
 2/7 anonim ***** válasza:
18%
Kanosna cicád, most mindegyik meg van hülyülve. Enyém is 2-3 naponta jön haza enni és rögtön megy is tovább :D
2020. febr. 24. 19:45
 3/7 A kérdező kommentje:
De nekem nőstény és ivartalanított. Ez a problémám.
2020. febr. 24. 19:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg egy kültéri kifutó/kennel, ahova kiengedheted, de mégis védve van.
2020. febr. 24. 19:53
 5/7 BlackLove ***** válasza:
100%
A miénk a lézerért van megveszve. Ha már hallja, hogy felemeljük már radarozik a szemével, hogy hol a lézer😼
2020. febr. 24. 20:17
 6/7 BlackLove ***** válasza:
100%
Ja, és addig játszik, míg nem lóg a nyelve a lihegéstől:))
2020. febr. 24. 20:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi :) igazából olyan macskárol van szó, akire hiába szólok rá, vagy akar egy erős hangra, tapsolásra, semmitől nem fél. Csak néz rám nagy szemekkel és ennyi. Simán kimegy játszik az árok utca felőli részen, a másik macska okos, ő fél a zajoktól, az idegenekkel szemben is bizalmatlan, a kocsi hangjátol is fel. A másik mintha nem is macska lenne , pl hiába van kaparofa, nem kapar. Úgy kell levágni a karmát, mert mindenbe beakad. Pedig voltunk vele többször dokinál, semmi baja
2020. febr. 24. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!