Milyen játékot vegyek, mivel fárasszam le a cicámat, hogy ne akarjon kimenni?
Próbálok vele bent játszani, vettem már macskamentás labdát, tollsöprűt, bújos alagutat, vagy próbáltam egy egyszerű cipőfűzőt, semmi sem köti le, csak rájön az 5 perc és ki akar menni.
Egyébként játékos, de ilyenkor, ha rájön a kimehetnék, akkor csak az érdekli.
Egyébként ki szoktam engedni, csak nem sötétben, hogy ismét elüsse egy autó. Mert sajnos megtörtént. Szerencsére megsikerült műteni, a medencecsontja és a lába tört el. :(
Ha nem engedem ki, akkor megsértődik és gubbaszt a sarokban, vagy elbújik valahova.
Tanácstalan vagyok már tényleg. Főleg így hogy jön a tavasz, a jó idő kint, mégjobban csinálja.
Két cicám van, a másik elvan, eljátszik. Egymással nem szeretnek játszani. Megtűrik egymást, de olyan semlegesek a másiknak, mintha nem is lenne a másik.
Akiknek bent van a cicája, ti hogy csináljátok?
Semmi gond nem lenne, ha nem lenne egy izgága természetű macska, aki be van kattanva, ugrándozik, fut, mindent el akar kapni, nem fél semmitől és senkitől.
Vannak itt a környéken cicák de megfigyeltem, hogy például a szomszéd cicája sem megy el sehová sem max az ő és a mi házunkig, a másik oldalra sosem megy át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!