Hogyan szoktassam az idős cicát panel lakásba ha mindig is kerti kinti cica volt?
Figyelt kérdés
Elköltözünk panel lakásba hamarosan és nem tudom hogy fogja azt megszokni mennyire fog sírni kaparni és mennyire fogja a szomszédokat zavarni ha sír :(
Nagyon félek hogy nem fogja megszokni.
2020. febr. 23. 18:17
11/12 anonim válasza:
Így már értem, nézelődni az ablakban az enyémek is szeretnek. Azt arra értettem, hogy magát a hámot elviseljen magán, ne őrüljön meg tőle, mint mikor az enyémre először raktuk.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat!
Remélem hamar megszokja majd a benti létet. Szerdától kezdődik majd.
Ivartalanítani is aznap viszem. Kíváncsi vagyok hogy mennyire fogja az megviselni. Remélem hamar megszokja majd a helyèt és nem fog kaparni esténként
2020. febr. 24. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!