Mit adjak a macskáimnak?
Sziasztok olyan problémám lenne hogy utána olvastam a dolgoknak és rájöttem hogy a wiskhas táp egy szemét, és idáig azzal volt etetve nagy részt a macskám.
Szóval az lenne a kérdésem hogy megfizethető áron melyik táp lenne a legjobb?
Nézegettem de idáig nem talátalm meg az igazit.
Ilyen Royal canin, orijen-t sokkalok, szóval az nem johet szóba.
Valaki tudna segíteni?
(Egy 6éves kandúr és egy 7-8 hónapos kis cicám van, ivartalanitottak)
Happy Cat-et adj nekik.
Én a neve miatt vettem először, hülyeségből, de bevált, tényleg happy az összes cicc:D
Köszönöm az ötleteket, már van egy két tippem mi lenne jó.
Annyi lenne még a kérdésem hogy ti milyen arányban adtok nekik szárazat és konzerves/tasakosat?
Attól függ, mert az egyik például száraztáp függő, megeszik mást nagy neheten, de csak a táp, ajtót nyitni megtanult miatta...
Én a Real Nature vagy Moments konzerveket veszem nekik, plusz ugye sima csirkehúts, májat stb. kapnak néha.
Szerintem a Premiere táp a Fressnapfból jó minőségű és ha megveszel belőle 10 kg-ot, nem kerül többe, mintha Kitekatot meg társait vennél. A miénkek is azt ettek aműgy, mert itt vidéken csak 40 km-re lehet normális tápot venni, csak megvették a szüleim itt. Nem lett bajuk nekik sem, de az egyik gázosodott tőle eléggé.
Royalt is kaptak egy időben, de az nekem nagyon drága. Pedig annak a tápnak még a szaga is jó, viszont összetétele meg nem tartalmaz annyi hűst, mint kellene szerintem. Csak akkor venném, ha valami speciális gondjuk lenne, mint a fingós macsek. Jobb minőségű tápból meg kevesebbet esznek meg.
Nedveset amúgy igény szerint, de megvannak csak száraz táppal ia, ha isznak eleget. Néha ha nagyon száraz az orra, vagy látom, hogy keveset ivott, akkor kap egy alutasakosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!