Te szereted, ha a cicád megnyal téged?
Figyelt kérdés
Tisztogatja magát, nyalakodik, te odahajolsz hozzá, erre téged is megnyal.2020. febr. 17. 18:46
2/10 anonim válasza:
Nem különösebben, úgyhogy olyankor békén hagyom.
3/10 anonim válasza:
Igen, jó érezni az érdes nyelvét.
4/10 anonim válasza:
Annak veszem, ami: egy kedves, gondoskodó gesztusnak. Nem zavar, de nem is élvezem ha csinálja. Inkább békén szoktam hagyni ha mosakodik, mert az emberek rengeteg kemikáliát kennek a bőrükre. Tusfürdő, testápoló, mifene:és nem tartom a cicára egészségesnek ha ezt megnyalja.
5/10 anonim válasza:
Nem! Különösen, hogy látom hogy mit nyalt előtte (pl. a fenekét). Ez egyáltalán nem higiénikus.
6/10 anonim válasza:
Igen. És nem érdekel hogy a fenekét nyalta előtte,vagy 3gerwt evett.
Eszembe sem jut.
7/10 A kérdező kommentje:
Velem ez véletlenül történt! Valami hülyeséget beszéltem neki közelről (szereti, ha közelről beszélnek hozzá, ilyenkor általában odadugja a nagy fejét), ő meg saját magát nyalta és közben rám tévedt.
Tényleg érdes a nyelve...
2020. febr. 17. 21:05
8/10 anonim válasza:
2 cicám van. Velem alszanak, mindig a közelemben vannak.
Ma pl reggel arra ébredtem, hogy a hajam nyalja.
Nem zavart, de bem is engedtem neki mikor észre vettem.
9/10 anonim válasza:
Én szeretem. Sokszor reggelente megnyalja a hajam, az arcom, orrom. Aranyos szerintem.
Amúgy meg tisztább a szája mint a legtöbb emberé, még ha a lyukát nyalta akkor is.
Nagyobb valószínűséggel kapnék el herpeszt vagy más betegséget embertől, mint tőle bármit is.
10/10 anonim válasza:
Én szeretem. :D Cuki a kis érdes nyelve. Engem nem zavar, hogy előtte mit nyalogatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!