Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ujdonsült cicatartókent a...

Ujdonsült cicatartókent a tüzelessel kapcsolatban kérdeznék, aki ismeri a lefolyását írna?

Figyelt kérdés

Ha a cica csak dörgölőzik még , de nem nyávog ,viszont valószínüleg kezdődik a tüzelés, akkor magáhiz engedi már a kandúrt? Vagy csak a tipikus popsiemelgetős tünet az igazi tüzelés tünet?

Ilyebkor párzas esetén mennyi idő mulva múlnak el?

( 7 honapos lany cicánk par napja nagyon simulekony, ma délelött tipikus fenekemelős póz is volt. Ivartalan kandúrunkkal maradt itthon kettesben,míg elmentem gyógyszerért neki, mert azbő műtetjet csak márciusban tudják vallalni.) Előre is köszönöm.

#macska #ivarzás lefolyása
2020. jan. 28. 14:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi abszolút kisvárosban lakunk, az isten háta mögött, és 1 hét múlva kaptunk időpontot, amikor kértem a lány cicánknak. Itt is 3 állatorvos van. Megkérdeztétek mind a hármat?
2020. jan. 28. 15:37
 12/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm 9 es, erre lettem volna kívancsi hogy akkor sikerult e elkapni az elején a tunetek alapján a tüzelést vagy már pont hogy nem. Természetesen megpróbaljuk benttartani, a kicsinek megmondtam ha kiengedi nagyon fog fajni a hasa a cicanak, nemszabad.

És az lehetséges hogy most lenyugodott azert mert a "eunuchkandúr" elkapta? Ezek a tünetek amugy nap folyaman folyamatosak szoktak lenni ébrenletkor ?

2020. jan. 28. 15:41
 13/19 A kérdező kommentje:
Igen, az egyik nem vallja, egyaltalan nem vallal ivartalanitasokat, a 3.at nemkerdeztem,ő van 40 kmre, mert addigra a helyi aztmondta marcius elején vigyem, mert nagyon fiatal es ha jobb idő lesz. ( persze mondtuk hogy benttartanank mindenképp most is ittvannak,de majd marciusban)
2020. jan. 28. 15:48
 14/19 anonim ***** válasza:
Azt mondják itt sokan, hogy éjszaka elviselhetetlenül nyávog 1 hétig is akár.
2020. jan. 28. 15:49
 15/19 A kérdező kommentje:
14 ey, hát öt eleteben eloszor 1 nyikkanasnal tobbet csak tegnap hallottam nyávogni. 3 szor egymas utan babacicahangon max.
2020. jan. 28. 15:52
 16/19 A kérdező kommentje:

Most nézem ,vemhesen is ivartalanítanak?

:O

2020. jan. 28. 15:54
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, vemhesen is, x ideig. A dörgölőzés, fenék emelés már a tüzelés része. Nyávogás, szökési ösztön, étvágytalanság, nemiszerv nyalogatása, véres vagy fehér folyás stb előfordulhat még. Nincs 0-24-ben tünet. Ilyenkor nem ajánlott simogatni, főleg a hátát, fenekét, mert ezzel csak ösztönzi az ember, hogy mégjobban kandúrt akarjon.
2020. jan. 28. 16:07
 18/19 anonim ***** válasza:
Gyógyszer nálunk semmit sem ért,egyedül a műtét a megoldás!!Ha nem kap kandúrt folyamatosan tüzel pár pihenőnap van csak!Megfogtok őrülni műtét nélkül....
2020. jan. 29. 13:46
 19/19 A kérdező kommentje:
Meg lesz műtve. Mint írtam. Addig szobafogság. És gyógyszer ,ha ez lemegy, hatha hat,es nem fog hetente-kethetente. Ezt a pár hetet csak kibirjuk valahogy. Szerintem nem volt kandúrral. Mert tovabbra is ,egyre erősebben törnek rá az ösztönök. Egyre tovább purrog es hempergőzik, nyavog, toporog. Mázlinkra halk cica, az éjszakakat megusztuk eddig. Játekkal egyre nehezebben de el lehet terelni a figyelmét.
2020. jan. 30. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!