Adhatok a cicának joghurtot enni? Találtam ma egy kiscicát én nem tudom hogy kell vele bánni nekem még soha sem volt állatom
Szerintem ne fürdesd meg... vidd állatorvoshoz,biztosan ad neki féreghajtót,és megmondja mennyi idős lehet. Ha még nagyon kicsi,lehet,hogy tápszerezni kell és segíteni az ürítésben...
Adj neki egy kis felvágottat ha már eszik szilárdat.
A laktózt nem bírják,tej,joghurt nem jó ötlet,hasmenése lehet tőle és ki is száradhat.
A hátsó fogai ki vannak már nőve? Ha igen, akkor már nem kell tápszerezni és többé-kevésbé tudnia kell magától ennie.
Esetleg tehetnél fel róla képet, hátha úgy jobban meg tudnánk tippelni a korát és segíteni addig, amíg el tudtok jutni az állatorvoshoz.
Megnéztem ki vannak már nőve a fogai
Állatorvosnak kell majd fizetni?
Nem. Semmitlyen tejterméket ami laktózt tartalmaz.
Hasfájással kisért hasmenést okoz neki.
Ami adható az laktózmentes tej, vagy száraz táp, esetleg minőségi nedves táp. Esetleg ha nincs más, főtt, nem ízesített csirke hús, de nem máj!
Igen, az állatorvos pénzbe kerül.
Ha nincs rá kereted privátban kérek egy helyszínt ahová mehetek érte, gondoskodok róla, hogy megfelelő gazdit keressünk neki, valamint az orvost is álljuk.
Bátran kérdezz, vagy írj mi van a cicussal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!