Van esèje a macskàmnak hogy előkerüljön?
A Papa engedte ki, valószínűleg nem ért igazán a macskákhoz. Persze, hogy műtét után benn kell tartani, ezt gondolom a kérdező is tudja. Én addig őrködtem mellette a lakásban, amíg teljesen ki nem tisztult. Ez jó pár óra volt, de amint felébredt, máris próbált felkelni, de folyton felborult.:) Kúsztam utána, amerre dülöngélt:)
Reméljük, nem lesz baja és előkerül.
4 óra? 24 óràt oda kell rá figyelni altatás után minimum. Nálunk az első ébredés (majd visszaalvás) után, amikor csodálkoztam, hogy jé hamar jól van, kétszer esett pofára a macska random (fordítok: ha magasan lett volna akkor, például mint nálatok a padlás, akkor fejjel előre esett volna le, összetörve magát), és többször hányt még az ivástól is, pedig enni nem kapott.
Műtött nősténymacskát pedig a varratszedésig NEM ENGEDÜNK KI. Akkor sem, ha hisztizik.
Ha szétnyílnak a varratai és a beleit maga után húzva hazavánszorog (ha ugyan nem valamelyik àrokig jut) akkor is ez lesz a kifogás, hogy de Micike ki akart menni?
Agyam eldobom, komolyan!
Édes istenem.
Egy frissen ivartalanított macskát a varratszedésig bent kell tartani.
Egyrészt az altató hatása alatt lehet, másrészt elfertőződhet a sebe, szétnyílhat, ő maga szétszedheti.
Akárhogy nyavogott, bent kellett volna tartani.
Kandúrt is hosszabb ideig kellett volna, pedig neki nincs varrat.
Annyit tudtok tenni, hogy kimentek, hívogatjátok és ha megjön, bent tartjátok.
Egyébként rettenetes a helyesírásod, kifolyt a szemem, mire elolvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!