Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi baja lehet a macskámnak?

Mi baja lehet a macskámnak?

Figyelt kérdés
Eléggé mozdulatlan, arra gondoltam hogy nagyon fázik.. Kint össze volt guborodva,mert fázott. Behoztam a szobámba hogy felmelegedjen,viszont azt is észrevettem hogy kint eléggé befagyott a vize, viszont volt ott egy pici de nagyon hideg volt. Adtam neki vizet, elég sokat ivott. Szóval arra tippelek hogy fázik meg szomjas volt, de még mindig olyan. Ül egy helyben és nem mozdul, ha felemelem és viszem, nyávog, biztos fáj valamije vagy nem tudom :( Mi lehet a baj?
2019. dec. 30. 14:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó: De, nagyon sokan még a 21. században is ilyen, meg még sokkal hülyébbek is. :(

Ennek a cicának se lesz túl boldog élete ilyen gazdi mellett, sajnos..

2019. dec. 31. 12:01
 12/13 anonim ***** válasza:
Hogy van a cica?
2019. dec. 31. 13:42
 13/13 A kérdező kommentje:
Hát hívtam a dokit, kapott 2 injekciót, elvileg láza van. Még nincs nagyon javulás, de remélem reggelre rendbe jön.
2019. dec. 31. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!