1/8 anonim válasza:
Boci. az én cicámban van vörös és nagy fantázia neve van Foltos xD lehet még sissy .
2/8 anonim válasza:
tündéri cica, gratulálok hozzá.
Szerintem nézz körül itt: [link]
Én is innen választottam a Frici nevet a cicumnak. Rengeteg szép macskanév van itt, szerintem döntsd el te, hogy milyen nevet szeretnél adni a picurnak. Mondjuk én a macska személyisége alapján is döntöttem.
Egyébként nekem nagyon tetszik pl:
Vénusz
Saci
Sally(szelli)
Szaffi...
de jaj inkább abba is hagyom, úgyis neked kell meghoznod a döntést:)
Sok boldogságot a cicához:)
3/8 anonim válasza:
lehetne Hercegnö. aranyos cicca. ^^
vagy még ezeket tudom:
-Szuszi
-Molly
-Tejföl
-Tiara
-Hógömb
4/8 anonim válasza:
Én ránézésre Pacának nevezném el. :) Aranyos, egyszerű, egy foltos cicára alapból illik.
6/8 zsiffi válasza:
az én cicám ugyanígy néz ki mint a képen és én a MAZSI nevet adtam neki mert amikor hozzánkkerült a tenyeremben is elfért volna.
8/8 anonim válasza:
Félix? Mint a reklámból azt a cuki fekete fehér cicát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!