Fekete a macskám viszont szokott lenni rajta fehér szőrszál. Van bármi jelentősége?
Figyelt kérdés
2 éves ivartalanított nőstény macskáról van szó.2019. dec. 22. 08:50
1/8 A kérdező kommentje:
Amikor örökbe fogadtuk a 2 testvére fehér fekete színű volt és ő volt az egyetlen tiszta fekete.
2019. dec. 22. 08:54
2/8 anonim válasza:
Nincs semmi probléma. Öröklődés. Legyen szép élete, a cicának. :)
4/8 anonim válasza:
Nincs jelentősége. Még az egészen kicsi 1-2 hónapos macsekokon is szokott lenni. :)
5/8 anonim válasza:
A fekete kandúromnak kis fehér gallérja van, a hasán meg fehér háromszög. Szerintem nagyon aranyos. 😀
6/8 anonim válasza:
A mi fekete cicánknak is van pár fehér szőrszál a mellkasán meg a hasán, sőt, egy időben még volt egy szál fehér bajsza, a többi meg fekete volt (és olyan aranyos látványt nyújtott :D). Öröklés. A miénk anyja fekete-fehér volt, úgyhogy innen a fehér szőrszálak.
7/8 Oszkár, a pozsgafa válasza:
Nekem három fekete macskám van. Mindegyiknek a fekete szőrébe vegyülnek fehér foltok, bár nagyon kevés. Ennek semmi jelentősége nincs. Még a hasukon vagy a nyakukon van egy-egy fehér folt.
8/8 anonim válasza:
A mi fekete kislány cicánk 3 éves és ivartalanított (bár nem hinném, hogy ez számít valamit) és már kiskorában találtunk rajta itt-ott fehér szőrszálakat :D Semmi baja nincs.
Szerintem ez olyan, minthogy az embereknél is előfordul, hogy valakinek fiatal korában van 1-2 ősz hajszála, a világos hajúaknál nem feltűnő, de sötét hajnál már annál inkább. Általánosban a legjobb barátnőmnek sötétbarna, szinte már fekete volt a haja és időről-időre találtak pár hófehér hajszálat a hajában. Azóta is él és virul :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!