Végleg elszöktek a szegény kiscicák?
Figyelt kérdés
A két kb. fél éves cicáink reggel követtek minket a buszmegállóba,és amikor haza jöttünk eltűntek.Este van,és még most sincsenek itt.Lehetséges,hogy nem találnak haza?Nagyon félek,hogy bajuk lett.Mit csináljak?2008. nov. 18. 18:35
21/26 anonim válasza:
Én nemszeretem a macskát... egyszer elmegy,és van hogy csak enni jön vissza.. ha kandúr,akkor azért meg y el mert mondjuk nőstény után vágyik,ha nőstény,akkor meg kandúr kell neki...
22/26 A kérdező kommentje:
Már lemondtam róluk...
2008. nov. 23. 14:29
23/26 anonim válasza:
Üdv.
Én is hallottam már elveszett, de megkerült macskákról.
Hogy kismacskánál mire lehet számítani, azt nem tudom. De ha nem ütik el/ fogják be, akkor hazatalál.
Volt olyan kísérlet, ahol a macska nyakába raktak egy chip-et, s műholddal követték a mozgását. 60 km (!!!) sugarú kör területén mozgott az éves kóborlása folyamán, s őszre hazament...
Bízz benne, hazamegy a cicu.
24/26 A kérdező kommentje:
Már egy hete...
2008. nov. 25. 18:39
25/26 A kérdező kommentje:
szerintem elpusztultak...
2008. nov. 25. 18:40
26/26 anonim válasza:
még mindig semmi? :(
lehet, hogy befogadták őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!