Cica mellett milyen növényt lehet, érdemes tartani lakásban?
Nagyon tetszik a cicámnak minden zöldféle, de a legtöbb szobanövény enyhén, de mérgező számukra. Igen, találtam neten én is, de csak nagyon felületes listákat... Valamelyik nap a zanót hozta lázba, épp karácsonyi dekor készült, ő meg aranyosan eljátszott vele. Aztán olvasom, hogy mérgező. Rágni is rágta, de minimálisan. Azt tudom, hogy a szobapáfrány nem mérgező nekik, abból már 2 kipusztult (egyiket meggyepálta, másikat túlöntöztem). A macskafű, ha kinő egyáltalán, akkor nem érdekli, csak tépkedi ki a dobozból, de nem is eszi.
Na szóval 100%-ig cicaálló, nem túl macerás szobanövény ötleteket, tapasztalatokat várok! Köszi!
Párna fű állítólag
Szeretnek rajta feküdni
Olyan növényt szeretnék, amit ha meg is rág, nem lesz baja. Ő tényleg nagyon szereti a növényeket, van, hogy leteszem neki a szobapáfrányt, mellé fekszik, szaglássza. Szóval ez is szempont, hogy ott lehessen hagyni. A parnafű is jó első, rákerestem, bár inkább talajtakaró vagy felfüggesztett kaspóba való.
Én is igénylem a zöldet magam körül, de a szekrény tetején kevés marad meg :)
vegyél neki macska füvet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!