Más is úgy van, hogy egy állatban sokkal több szeretet van, mint egy emberben?
Még a saját szüleiben sem bízhat manapság az ember, sőt. Egy idegen meg.
Akármelyik macskában, kutyában több szeretet van és önzetlenül ad.
Ez nem ilyen depis szöveg, de annyira önzetlen egy állat, meg annyi érzése van, szeretetet ad, mégis sokan fogyóeszköznek tekintik őket.
Nem tudom. Engem akartak, beterveztek és normálisan neveltek fel.
Egy VADIDEGENTŐL meg nem tudom, mit vársz...
Teljesen igazad van ebben.
A szülőkön és az ember társán kívül a többi ember egy kalap szart sem ér.
Barátok? Hadd röhögjek egyet.
Csak az állatok érnek valamit.
"Nem tudom. Engem akartak, beterveztek és normálisan neveltek fel.
Egy VADIDEGENTŐL meg nem tudom, mit vársz..."
Hát barátom, ez NEM normális nevelés. Sajnálom, hogy tőlem kellett megtudnod.
Ez így van. Olyan biztos, mint a halál. Soha, egyetlen emberben sem bízom meg, soha senkit nem szeretek, mert senki nem szeretett, csak bántalmazott, hazudozott, ígérgetett. Az emberek és az emberiség a velejéig rohadt és gonosz. Ideje, hogy az írmagja is kipusztuljon, ezért örülök, hogy rohan a végveszélybe. Én nem segítek, éltem már eleget.
Egy állat szeretete olyan biztos, mint a halál. Soha nem hagy cserben, soha nem hazudik, soha nem ígérget, a szeretete Isten szeretete - meleg, mint a nyári nap.
Milliószor többet ér bármelyik embernél.
Sajnos nekem olyan a családom, hogy ők bnátottak, meg kínoztak a legtöbbet. De a barátok sem érnek semmit. Illetve igen, d enem volt olyan ember, aki legalább a hátad mögött ki nem beszélt.
Egy állat meg szeret, azért, mert vagy, ha hajléktalan vagy, akkor is. Itt a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!