Cicának gyümölcs/zöldség?
Adott egy nagyon kíváncsi, 4 hónapos cicalány. Nagyon szeret mindenbe belekóstolni (sajnos olyanba is, amibe nem kéne).
A napokban adtam neki egy szem gránátalmát, és fhú, nagyon rákattant, a konyha padlójáról pedig felszedte az összes leesett kukotocaszemet. De brokkolit is kóstolt már.
Ugye nem lesz baja ezektől? Adhatok neki néha egy nagyon pici gyümölcsöt/zöldséget, ha szívesen eszi?
U.i.: Tudom, hogy szőlőt meg hagymát nem szabad, ezeket természetesen 7 lakat alatt tartjuk :D
Kukoricát nem annyira kéne, a többit jól írtad.
Itt van egy grafika, nem teljes, de elég jól összefoglalja:
Az enyém imádja a főtt borsót, répát, brokkolit, hüvelyes vágott babot, céklát(savanyúba), savanyú káposztát, kígyóuborkát, nyáron pedig együtt ettük a málnát, epret, dinnyét.
De ez úgy volt, hogy baba korában találtam, hazahoztam, gondoskodtam róla és kicsit az anyjának tekint. Így amikor látja, hogy én eszem, akkor egy ideig csak figyeli, van, hogy szagolgatja és nem tetszik neki, de azért megkóstolja, mert "anya" eszi, biztos ez kell:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!