Mit lehet tenni társas együttélésre alkalmatlan macskával?
Figyelt kérdés
Szobatisztára nevelt lány cica, ivartalanítva lett. Macskaajtón kijárós. 2 év végére rászokott a jelölésre, bent a bútorokat, knyhaszekrényt, hűtőt, sarkokat jelölgette, ezért a macskaajtók le lettek zárva, már csak a kazánházba tud bemenni, ahhol kevésbé gond, hogy összejelöl mindent.
Sajnos azonban a bejárati ajtót, ablakokat is elkezdte jelölni, mert felugrik a párkányra.
Mindig is volt macskám, de ilyen problémás még sosem.
2019. nov. 16. 13:32
1/8 anonim válasza:
Ecetezd le,amit nem akarsz,hogy jelöljön.
2/8 anonim válasza:
Biztos, hogy lány cica?
Volt már egypár macskám,de egyik sem jelölt pisiléssel.
4/8 A kérdező kommentje:
-Ecet nem jöhet szóba, megmarja az ablak festéket, nemesvakolatot, és hosszú távon sem megoldás.
-Igen, lány macska.
-Állatorvos ivartalanításkor látta.
2019. nov. 16. 14:07
5/8 anonim válasza:
De hogy jelöl?
Simán odapisil?
Akkor valami baja van a cicának.
Vidd el orvoshoz.
6/8 anonim válasza:
Nincs semmi baja. Az én ivartalanított lány cicáim is jelölgetnek, úgy, mint a kandúrok.
7/8 anonim válasza:
Nekem egy lány macskám se jelölgetett még, ilyenről eddig nem hallottam
8/8 anonim válasza:
A jelölgette és a lehugyozta nem ugyanaz.. Szerintem vidd el másik állatorvoshoz, húgyúti problémára gyanakodnék inkább! Ami lehet a rosszul elvégzett ivartalanítástól is. Ultrahangon látszik, ha a szervek előre estek vagy valami baj van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!