Baj, ha kóstolgat?
Sziasztok!
Van egy kb 3-4 hónapos mentett cicám. Nagyon szeretem és kötődök hozzá. Mikor otthon vagyok, mindig velem van, jön utánam, rámmászik, mindig érdeklődik, hogy mit csinálok. Mindent megszagoltatok vele, a kajákból amit éppen eszek néha szoktam adni egy csipetnyit, de tényleg direkt nagyon keveset.
Árt ez neki? Ritkán szoktam csinálni, de nem tudom, hogy baj-e. Ha ezzel rosszat teszek neki, abbahagyjuk a kóstolgatást. :)
1-es vagyok, szeretnek szagolgatni, kíváncsiak na. Vannak olyan kaják, amiket nem szabad ennie, mert direktbe ártalmas, a többi csak nem tesz jót.
Egyik nap apróaütiből leesett egy darab és szétrágta a tetejét. Nem éhségből szerintem, csak tetszett neki, meg jól szét is morzsálta, aztán otthagyta.
Az enyém simán belemászik a tányéromba, ha egy pillanatra elfordulok.
Vagy ha lepottyan vmi a konyhapultról, azt is felkajálja egyből.
Meg annyira kíváncsi, mászik rám, hogy néha hülyeségeket adok neki, mondván úgyse eszi meg. De aztán mégis megette a savanyú káposztát, céklát, almahéjat, nyers répakarikát stb.
Köszönöm a válaszokat!
A tányéromba nekem sem mászik bele, nem is nagyon szokott kunyerálni,mert ha valamiből nem szeretnék adni neki, megmondom, hogy nem kap. Valahogy mindig megérti. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!