Macskának adható "kakasos" por?
Figyelt kérdés
1 éves cicámnak megy a hasa és azt ajánlották hogy a kakasos porból lehet neki adni egy késhegynit és az "megfogja" a hasát. Adható neki? Lehet baja tőle vagy nem csinál az ég világon a hasmenésével semmit?2019. nov. 8. 15:04
1/14 anonim válasza:
Nem tudom mi az a kakasos por.
Hasmenésre sima aktív széntablettát adj neki. Ha abban a cuccban van aktív szén akkor valószínűleg azért ajánlották.
2/14 anonim válasza:
A Neo-te-sol por antibiotikum, fertőzések kezelésére való, szárnyasoknak. Vidd állatorvoshoz a macskádat!
4/14 anonim válasza:
Valamitől megy a hasa .
Azt kellene megállapítani hogy mitől és azt helyre hozni.
5/14 anonim válasza:
Tej termékkel etetitek?
Mert a macskák nem tudják megemészteni a laktózt.
Kinti vagy benti macska? Ha kinti könnyen lehet, hogy másnál eszik tejet vagy tejterméket.
A kakasos port még életemben nem halottam. Mi az?
Ha nem tej termék áll a dolog mögött, be kell vinni állatorvoshoz.
6/14 anonim válasza:
#5 Baromfi antibiotikum. Leírtam a nevét is (#2).
7/14 anonim válasza:
Semmilyen kakaós, csokis dolgot nem szabad adni sem macskának, sem kutyának. Számukra méreg!
8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Benti cica de éjszaka a kazánházban van. Csak száraz tápot kap és sok vizet iszik. Nem adtam neki a porból de azóta magától javult a helyzet. El fogom vinni orvoshoz a biztonság kedvéért.
2019. nov. 10. 13:34
9/14 anonim válasza:
Tényleg nem ehet a macska sem csokis sem kakaós ételt, mert méreg nekik! Amúgy nem tudom, hogy milyen kakaóra gondoltál.
10/14 anonim válasza:
#9 (és #7) olvasd el még1x a kérdést. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!