Szerinted cukik ezek a cicák?
2010. júl. 17. 13:57
11/21 anonim válasza:
Az első, utolsó előtti és az utolsó nagyon fajin :)
13/21 anonim válasza:
válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:15
Jelentettem a kommented,annyira elegem van az ilyen emberekből,akik mindenbe belekötnek,ha nem tetszik a kérdés ne írj inkább semmit,miért baj,hogy megkérdezte a kérdező? Egyes emberek szánalmasak tényleg. Nincs jobb dolgod,mint valaki kérdését kritizálni???
Kérdezőnek: Aranyosak a cicáid.
14/21 anonim válasza:
Utolsó válaszolónak: Mér most mit mondjak? azt hogy nem szépek?
De iGen szépek, de mindenkinek a saját szemében a saját cicái legszebbek... (Istenem ezt az észt...)
15/21 anonim válasza:
Ha veszekedni akarsz akkor semmit ne mondj,ezzel a saját butaságod bizonyítottad most be. Lehet,hogy pont azért kérdezi,mert jól esik neki,hogy megdícsérik a ciáit. És?! Fáj ez most neked? :) A másik ok amiért megkérdezte,az az,hogy el is ajándékozna belőle,ha kell valakinek. Te meg értelmetlen dolgokat írsz,és kötekszel,hülyézel feleslegesen:S Ha nem tetszik nekem egy kérdés,rá sem megyek,továbblépek,te viszont itt veszekszel,kérdem én,minek? Jobb lett neked ettől? Örülsz,hogy a kérdezőt és engem is kritizálhod?
16/21 anonim válasza:
Az utolsó előtti és utolsó macska hasonltí az én macskámra. Mondjuk cukik, de az enyém... :D
17/21 anonim válasza:
Nekem az utolsó elötti és az utolsó tetszik a legjobban,de a többi is nagyon vagány!!;)
19/21 anonim válasza:
a macskával csak egy baj van,az hogy szeret csavarogni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!