Jó az, ha a macskának napi 3 adagban adom a napi adagját, de nem hagyom előtte?
Idegesít, hogy ha előtte van hagyva, akkor folyton nekem nyafog, hogy mást kér, meg folyton kaparja a padlót körülötte. Gondoltam, jól van, ha nem kell, minek legyen előtted és elvettem. Aztán este neki adtam. Megint csak nyafogott, mondom neki, egyél, vagy éhes maradsz. Nem kellett neki, megint elvettem. Ma reggel mindent befalt. Aztán elment aludni és most elégedetten rohangál mellettem, nem nyafog, semmi.
De nem tudom mennyire egészséges, hogy egyszerre sokat eszik. 3 részletben a napi adagját. Mert eddig kb a napi adag felét ha megette, azt is 8 részletben kb:D
Ja, lehet, hogy hülyeséget csináltam.
Csak már annyira bosszantott.
Semmi baja, csak finnyás az uraság.
Van itthon 5 fajta táp, 8 féle konzerves/tasakos eledel, meg rendszeresen kap húst, halat, tojást, túrót, májat stb.
Mindig váltogatva adom.
2x egymásután ugyanazt alapból nem eszi meg, minden étkezésre mást kell adnom így is.
Meg egyszer jó neki, másnap nem.
Széthordja a lakásban, játszik vele, aztán ha piszkos, úgy már nem kell neki, kér másikat.
Idegességemben vettem el előle.
De akkor majd megoldom máshogy, csak már nagyon felhúzott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!