Nyers vagy konzerv? Hogy etessem nyersen?
Három fél éves benti cicáról van szó. Reggelente kapnak konzervet (Animonda), plusz van előttük táp (Feringa, Smilla száraz), este újabb konzerv vagy ha aznap főztem, akkor nyers csirke, plusz vitaminpaszta.
Azt gondolom nem kell mondani, hogy ez nem két forint. :/
Vettem csirkemájat, pulykaszívet, mellet, felkockáztam, kimértem kisebb adagokba és lefagyasztottam. (Így kb két kiló kijött 1000 forintból, ami azért jelentősen olcsóbb.)
A kérdésem, hogy a nyers hússal van még mit tenni? Olvastam, hogy a forrázás kiöli a vitaminokat, ráadásul a belseje nyers maradhat(?). Illetve az "első" adagot, amit ma este adnék, azzal kell valamit csinálni? Nyilván nem fagyasztom le, ha aznap adnám. Vagy elég a fagyasztás, az is kiöli a baktériumokat?
A másik kérdés: nem baj, hogy váltogatva adom? Mondjuk reggel konzerv, este pedig nyers hús?
Kinek mi a módszere?
Én nagyobb részt nyers baromfihússal etetem a macskáimat,
de konzervet és tápot is kapnak. Még soha semmi bajuk nem volt tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!