A ti macskátok is ennyire szereti a meleget?
Figyelt kérdés
Bekapcsoltuk tegnap a fűtést és egyből a konvektor tetejére gömbölyödött, meg van hogy bekéredzkedik a takaró alá. Az egy dolog, hogy a macskáknak magasabb a testhője, mint nekünk, de hogy 25-26 fokban ennyire fázzon az nekem kicsit túlzásnak tűnik.2019. okt. 9. 17:37
11/13 anonim válasza:
Az enyém sosincs a radiátoron, bebújni is csak ritkán szokott a takaró alá.
Annyi, hogy mióta hűvösebb van már nem a padlón alszik hanem az ágyamban.
Alapvetően benti cicus, csak keveset engedem ki, este felé, mert forgalmas út mellett lakom. De most nálunk 14 fok van és simán kikéretszkedett.
12/13 anonim válasza:
15 fokban ablakot nyitottam és feltettem a cicát napozni. Kocogtak a fogai.. :D
13/13 anonim válasza:
Az én cicáim nem szeretnek bent lenni, pedig nyugodtan bejöhetnének. Tanyán lakunk, a lovak szalmájában alszanak, pedig van nekik direkt cicaház, sokkal kuckósabb. De nem használják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!