Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogy lehet rászoktatni a...

Hogy lehet rászoktatni a acskákat a szobatisztaságra?

Figyelt kérdés
Az én cicámnak van alma ami mindig tiszta de ő inkább a szobanövények tövét választaj. qHogy szoktathatnám le erről?
2010. júl. 16. 01:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Még rá nem szokik az alomra,átviszed máshová a szobanövényeket,ahová nem mehet a macska. Ha rászokott az alomra visszaviszed. az enyém úgy lett régen szobatszita,hogy a mancsaival kapartam az alomban:D És rájött,hogy mit akarok.
2010. júl. 16. 01:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Az enyém is úgy lett szobatiszta, hogy a mancsával kapartam az alomban.
2010. júl. 16. 04:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem 2 éve lett cicám.Végig azon paráztam hogy összehugyozza-szarja a lakást de nem.3 hetesen elhoztam és már ahogy kivettem a dobozból(abba ilyen forgács volt),utána már rögtön az almot használta.Mázlim volt:)
2010. júl. 16. 12:58
 4/5 anonim ***** válasza:
A lábbal kaparásos modszerrel szoktattam én is a macsekot az alomba.Viszont jártam már ugy hogy a macskának nem tetszett az alom és mellé járt,másik fajta almot vettünk és megoldodott a probléma!
2010. júl. 16. 14:18
 5/5 anonim ***** válasza:

tegylk virágföldet a almába xD és idővel egyre kevesebbet...

amikor látod h kakil vagy pisil akkor kapjad fel és vidd az alomhoz... hosszú idő lesz, de biztos bevállik

2010. júl. 16. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!